Havremagasinet – utställningskatalog & PR-material

Under våren och sommaren arbetade vi tillsammans med konsthallen Havremagasinets nya webb. Till hösten blev vi återigen anlitade, denna gång med att ta fram material för vinterns utställningar ”Kontrapunkt” och ”Bodenmodeller”.

Eftersom SIGMAR är både snabba och spänstiga tog vi våra MAC’ar, ritblock och pennor och begav oss till Norrbottensvägen 18 i Boden för att inkvartera inom magasinets väggar under två veckors tid. På så sätt kunde vi arbeta effektivt (i princip) i knät på vår slutkund. Samtidigt som vi fick ta del av en härlig kreativ atmosfär och mängder med kulturella intryck.

Arbetet innefattade allt från utställningskatalog till annonser, affischer och vykort. Då utställningen flirtade med pop-art och innehöll Andy Warhol fanns det som önskemål att smyga in detta i utställningskatalogen. Detta samtidigt som vi balanserade utformningen efter Havres färdiga grafiska manual. En rolig utmaning som resulterade i prickiga versala bokstäver kopplat till uppslagets konstnär.

Veckorna på Havremagasinet avslutades med att slutändelsen av SIGMAR, fröken WeinMAR, fyllde 27 bast på torsdagen. Detta firade vi med morotskakskalas och en nyinköpt hundvalp. Hipp hipp hurra!

Vi förstår att det kliar i dina fingrar just nu. Starta ett projekt tillsammans med oss!

Fortfarande vaken?
Kontakta oss så hittar vi på nåt kul.

God morgon snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?

God dag solstråle.
Hur kan vi hjälpa dig?

God kväll snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?