Hing Organics utvecklar nya produkter

Kolla in bilderna från årets Formex-mässa där vår kund Hing Organics presenterade sina nyheter. Till årets mässa arbetade vi med att ta fram nya förpackningar till den bejublade Yoga-kollektionen.

Vi har arbetat tillsammans med Hing i drygt två år. Arbetet tog sin start med att ta steget vidare och utveckla det grafiska utsnittet och den grafiska profilen. Med en stark logotyp gjord av formgivaren Therese Brännström har vi adderat en bredare typsnittspalett, mönster och texturer.

Under dessa två år har vi bland annat tagit fram nya förpackningar, designat mässmaterial och skapat diverse trycksaker för det virala varumärkesarbetet mot internationella leverantörer och kunder.

Hårda tvålar på sheasmör

Vi fick även uppdraget att projektleda utvecklingen av den nya Yoga-kollektionen som lanserades hösten 2017. Kollektionen är ett samarbete mellan Hing och yogaläraren Camilla Neideman som även är artist och illustratör. Camilla står bakom de härliga illustrationer som pryder förpackningarna.

Några av nyheterna i Yoga-serien inför årets Formex mässa var bland annat ekologisk deodorant (utan aluminium som det är i många deodoranter idag), och traditionella hårda tvålar som är gjorda på shea smör, ekologiska vegetabiliska oljor och lera. Den funkar till hela kroppen, till och med som schampo! Dessutom är hårda tvålar betydligt mer miljövänliga än flytande, Hejja säger vi!

Ekologisk deodorant

Hing är magiska på många sätt – inte minst för för att de älskar Norrbotten lika mycket som oss. Vi är enormt stolta att få fortsätta samarbetet tillsammans. För ett starkt regionalt näringslivsklimat där ekologiska produkter skapas lokalt och där hållbarhet i alla led är det allra viktigaste.

www.hingorganics.se

Vi förstår att det kliar i dina fingrar just nu. Starta ett projekt tillsammans med oss!

Fortfarande vaken?
Kontakta oss så hittar vi på nåt kul.

God morgon snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?

God dag solstråle.
Hur kan vi hjälpa dig?

God kväll snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?