teamet

Vi är Hanna, Signe & Sebastian.

Idésprutan

Hanna Weinmar

Vår terrier och idéspruta, tillika delägare och optimistkonsult. Hanna älskar utmaningar och är en effektiv och resultatinriktad vinnarskalle med ett sinne för detaljer och kampanjer. Förutom ett SM-guld i handboll i bagaget har hon en förkärlek för att renovera gamla saker och skulle kunna leva ett helt liv på cashewnötter.

hanna@sigmar.se
070 - 686 20 07
Den logiska kreatören

Signe Lindgren

Vår snowboardåkande delägare som har hjärtat i Tärnaby och huvudet i Pinterest. En snillrik kreatör med skyhög formkänsla och särpräglat konceptuellt tänk. Förutom att vara släkt med Ingemar Stenmark har hon tre mjölktänder kvar och älskar saltlakrits.

072 - 224 13 37
Vårt digitala geni

Sebastian Brännvall

Sebastian Brännvall är vår glada Lulebo med rötterna från Tornedalens vidsträckta skogar. En sylvass problemlösande kreatör med utbildning inom både konst, design och digital strategi. Med en diger repertoar av frilansarbete, designprojekt och byråanställning hjälper Sebastian våra kunder att utveckla sitt varumärke, sitt koncept och sin kommunikation.

sebastian@sigmar.se
070 - 534 26 87
sigmarfilosofin

En bländande symbios av tre kreativa designhjärnor som tillsammans skapar projekt och koncept för ett mer hållbart och inkluderande samhälle.

/

Vi älskar det vi gör och är alltid på jakt efter spännande samarbeten där vi tillsammans kan göra skillnad med våra kunder.

tre anledningar att jobba med oss

01

Passion

Det är glädjen i skapandet och mötet med människorna som driver oss framåt. Vi är en liten personlig byrå som hellre trampar nya stigar än går i gamla.

02

Hållbarhet

Vi brinner för ett samhälle där alla människor har ett viktigt perspektiv att bidra med – där alla kan göra skillnad för det samhälle vi vill leva i imorgon.

03

Flexibilitet

Behöver du nya metoder för effektiva beslutsprocesser och designlösningar? Vi skräddarsyr varje uppdrag efter varje unik beställare.

Hos oss ser vi bara möjligheter! Hör av dig så hittar vi på nåt kul ihop.

Fortfarande vaken?
Kontakta oss så hittar vi på nåt kul.

God morgon snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?

God dag solstråle.
Hur kan vi hjälpa dig?

God kväll snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?