Vi är en liten personlig Metodbyrå som hellre trampar nya stigar än går i gamla. 

Det här är vi!

SIGMAR grundades 2014 av Signe Lindgren och Hanna Weinmar. Vi vill bidra till utvecklingen av den plats vi älskar, att göra mer än bara skapa snygg design där fokus ligger på medskapande och hållbarhet. Därför startade vi en Metodbyrå, där vi använder design som ett verktyg för att skapa samhällsnytta. Vare sig det handlar om att utveckla ett varumärke, en mötesplats eller ett koncept, så börjar vi alltid med att skapa en hållbar grund genom att involvera alla som berörs och lite till.

Sigmarmanifestet!

01 / Gör det med passion eller inte alls.

02 Stå upp för dig själv och det du tror på.

03 Gör det som ger dig energi.

04 / Samarbeta – vi är bättre och starkare då.

05 / Gör misstag – där föds innovationer.

06 / Våga fråga om hjälp.

07 / Arbeta när du har feeling.

08 Allt som är värt att firas ska firas.

09 / Sneakers funkar vid alla tillfällen.

10 / Allt löser sig med en gnutta hybris.

Det här gör vi!

Mötesdesign

Behöver du hjälp att genomföra förändingar? Skapa engagemang och delaktighet hos dina deltagare? Lösa problem tillsammans? Vi coachar dig och ditt team genom olika förändringsprocesser, med hjälp av metoder som grundar sig i design och medskapande. Vi stöttar er i arbetet med att leda grupper och individer genom processen mot ett gemensamt mål.

Vi vet att det är viktigt att skapa en miljö där alla känner sig trygga att dela med sig av sina perspektiv och tankar, det är då de riktigt innovativa idéerna dyker upp.

Kolla in vad vi gjorde i Tärnaby!

i kommuner, styrelser, ledningsgrupper, verksamheter, varumärken & företag

Grafisk design

Vi skapar design som är hållbar. Design är vårt verktyg för att förvalta resultatet av förändringsprocesserna på ett tydligt, effektfullt och hållbart sätt. Resultatet kan landa i ett koncept, en grafisk profil, trycksaker, illustrationer mm.

Ta en kik i vår portfolio!

logotyper, trycksaker, varumärken, illustrationer, rapporter, mm.

Föreläsning & workshop

Vi vill dela med oss av vår kunskap, och stötta andra. Om vi kan hjälpa fler att lyckas och bli klokare på kuppen är det ju såklart bra även för oss. Människan tar till sig kunskap lättare genom att göra än genom att lyssna, därför kombinerar vi gärna våra föreläsningar med en workshop. Vi designar en grundstruktur för varje workshop, som lämnar utrymme för flexibilitet där våra processledare kan välja de metoder och verktyg som passar bäst just där och då.

inspirationsföreläsningar, idégenerering, mm.

Vi är alltid på jakt efter nya spännande samarbeten. Hör av dig så berättar vi mer över en kaffe

Fortfarande vaken?
Kontakta oss så hittar vi på nåt kul.

God morgon snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?

God dag solstråle.
Hur kan vi hjälpa dig?

God kväll snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?