Är du en passionerad projektledare som är redo att förändra världen?

Vi söker nu en projektledare till projektet Passionista. Ett projekt vars syfte är att med systematiska verktyg och metoder tillvarata drivkraft kopplat till unga kvinnors passion.

Passionista handlar om att stärka individens mentala välbefinnande och därigenom uppmuntra engagemang inom idéskapande, entreprenörskap och teknik. Konceptet bygger på pedagogiska verktyg och metoder som fokuserar på den enskilda individens utveckling, samt grupprocesser med fokus på korsbefruktning och tvärtänk.

Målet är att bana väg för framtidens problemlösare, entreprenörer och innovatörer. I uppdraget omfattas utarbetandet av strategier för hur konceptet kan anpassas för olika kontexter, arenor och platser, samt hur modellen kan vidareutvecklas för att nå fler målgrupper.

Vi lägger ett stort värde på kreativitet och handlingskraft. Vårt fokus är att gå från ord till handling, där problem omvandlas till kreativa lösningar och konkreta förändringar.

För mer information:
https://www.sigmar.se/projekt/passionista/
www.passionista.nu

Uppdraget:

Som projektledare för Passionista ska du tillsammans med Sigmar Metodbyrå:

// Utveckla strategi för skalbarhet och tillämpning av konceptet, samt anpassa passionista-pedagogiken för en bredare kontext och målgrupper
// Utveckla och implementera kommunikationsplan samt digital strategi i marknadsföringssyfte
// Koordinera löpande marknadsföring och spridning av konceptet inklusive samordna och genomföra möten med samarbetspartners runt om i Sverige
// Koordinera samarbete med deltagare samt externa konsulter
// Ansvara för spridning av projektresultat till samarbetspartners, finansiärer samt övriga relevanta organisationer, lokalt och nationellt
// Delta i utvärdering och slutrapportering av projektet
// Bearbeta nya potentiella samarbetspartners för att säkra konceptets framtid

Om dig:

Vi söker dig som är en strukturerad, effektiv projektledare med kunskap att organisera och följa upp olika projektinsatser. Du kan självständigt ta initiativ, vara drivande och är bra på att bygga relationer, med en fingertoppskänsla att vara både kreativ, ansvarstagande och noggrann. Du har instinktiv drivkraft att vilja utforska nya modeller för att forma framtidens problemlösare, samt en vilja att bidra till unga människors egenmakt och självförverkligande.

Du har:
// Akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet som är relevant för tjänsten
// Erfarenhet av att arbeta med ungdomar mellan 12–16 år inom till exempel entreprenörskap, ledarskap eller personlig utveckling
// B-körkort

Vi ser gärna att du har:
// Kunskap om socialt entreprenörskap, ledarskap, personlig utveckling och digital strategi
// Erfarenhet av att hålla i kurser och utbildningar
// Kunskap i wordpress samt digitala kanaler så som Instagram, Facebook och YouTube

Anställningen:

Anställningsvillkor
// 50 % visstidsanställning
// Tidsbegränsad anställning fram till 31 augusti 2019

Ansökningsprocessen
Skicka in ditt CV och ett personligt brev till hanna@sigmar.se och märk ansökan med ”Projektledare Passionista”. Ansökningarna behandlas löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är den 30 september 2018. Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Vid frågor kontakta:
Hanna Weinmar – projektledare Sigmar Metodbyrå
hanna@sigmar.se
070-686 20 07

Vi rekryterar utifrån kompetens och strävar efter ökad mångfald, lika rättigheter och mot diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Vi förstår att det kliar i dina fingrar just nu. Starta ett projekt tillsammans med oss!

Fortfarande vaken?
Kontakta oss så hittar vi på nåt kul.

God morgon snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?

God dag solstråle.
Hur kan vi hjälpa dig?

God kväll snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?