Säg hej till Marina!

Säg hej till vår nya Sigmarian, Marina Eriksson.

Marina kommer senast från Piteå Science Park där hon arbetat med affärsutveckling och entreprenörskap på inkubatorn Go Business, hon har tidigare även arbetat som projektledare inom marknadsföring och kommunikation med erfarenhet från kund- och byråsidan. Med sig har hon en passion för att förändra och skapa goda förutsättningar för företag och organisationer att lyckas.

Vi hade ett intensivt 2017 med många nya och förnyade uppdrag, därför är rekryteringen av Marina Eriksson i högsta grad ett välbehövligt och otroligt välkommet tillskott.

– Hon har förmågan att jobba med både affärsrådgivning och metodisk facilitering i process och workshops, hela vägen från idé till genomförande säger Hanna Weinmar, medgrundare och projektledare Sigmar Metodbyrå.

Från vänster: Signe Lindgren medgrundare och grafisk formgivare, Marina Eriksson affärsutvecklare, Hanna Weinmar medgrundare och projektledare. Foto: Olivia Markström

Marina berättar:
– Den metodik som Sigmar Metodbyrå arbetar med handlar i grunden om inkluderande processer. I många fall har våra uppdragsgivare ett värdefullt kapital av kunskap ute hos sina medarbetare och kunder, vi hjälper till att ta tillvara på det. På så sätt kvalitetssäkras den investering som våra kunder gör när dom väljer att samarbeta med oss. Jag ser fram emot att sprida Sigmareffekten i resten av Sverige.

Med Marina i vårt team kan kan vi ta nästa steg med vårt tjänsteerbjudande och fördjupa vår metodik för inkluderande processer.

Här näst väntar bland annat ett samarbete med Bodens Kommun, Gällivare kommun och etapp #2 i det Vinnovafinansierade projektet Passionista.

Välkommen till SIGMAR Marina, nu kör vi!

Vi förstår att det kliar i dina fingrar just nu. Starta ett projekt tillsammans med oss!

Fortfarande vaken?
Kontakta oss så hittar vi på nåt kul.

God morgon snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?

God dag solstråle.
Hur kan vi hjälpa dig?

God kväll snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?