SIGMAR Metodbyrå äntligen live!

Vi kan nu med stor stolhet och glädje presentera vår metodbyrå online. Hösten och våren har varit en intensiv period blandad med workshops, projekt, utbildningar och designjobb. Detta har banat väg för 2015 och alla spännande uppdrag som väntar.

Vi har hunnit med en grundkurs i centrumutveckling tillsammans med Svenska Stadskärnor. Unika kunskaper och arbetsverktyg i arbetet med att utveckla orter och samhällen.

Centek/LTU Business 3-åriga projekt ”Dags att designa Norrbotten” anlitade oss på SIGMAR Metodbyrå för att hålla en workshop i konsten att nyttja negativitet i medborgardialoger
LÄS MER

Den nystartade kreativitetstävlingen Young Creative Challenge behövde en grafisk identitet och anlitade oss för att ta fram ett inspirerande visuellt uttryck i form av logotyp + profil
LÄS MER

Under hösten 2014 initierade vi ett eget projekt för att kartlägga ungdomars visioner för sin hembygd och närmiljö i Tärnaby. Ett kreativitetsprojekt för att lyfta idéer och skapa engagemang för den egna orten.
LÄS MER

Piteå-företaget Norrland Event & Konsult behövde en identitetsstark logotyp med en skön norrlands-känsla. Vi på SIGMAR blev anlitade för uppdraget. Resultatet ser ni här.
LÄS MER

Hösten och vintern har även bestått av ett antal föreläsnings-uppdrag runt om i vackra Norrbotten samt ett gäng andra härliga designjobb som vi ännu inte kan göra offentliga. :-)

Mars månad blev starten på etapp 1 i produktutvecklingen av vårt unika metodverktyg Tärnabymodellen®. Vi spenderade en vecka i huvudstaden för intressanta möten och kurser.

April månad går raskt vidare med att sätta igång flera nya spännande samarbeten samt fortsätta etapp 2 av produktutvecklingen. Parallellt med detta uppenbarar sig nya intressanta projekt att sätta tänderna i. Först ska vi hinna med att äta lite ägg och påskgodis. Signe ska svänga höfterna i Ingemarbacken i Sveriges vackraste skidort – Tärnaby.

 

Glad påsk, trevlig vecka, rock on, fridens liljor & hä bar å åk!

Vi förstår att det kliar i dina fingrar just nu. Starta ett projekt tillsammans med oss!

Fortfarande vaken?
Kontakta oss så hittar vi på nåt kul.

God morgon snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?

God dag solstråle.
Hur kan vi hjälpa dig?

God kväll snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?