Sigmar & Passionista i Almedalen

En del i projektet Passionista är att bana väg för konceptets framtid och sprida fenomenet nationellt. Almedalen såg vi som ett perfekt tillfälle att synas på. 

Passionistas programpunkt hette ”Passionista – Att skapa framtidens intraprenörer, sociala innovatörer och samhällsförändrare”. Ett panelsamtal där vi samlade relevanta aktörer för att diskutera samhällsbehovet av nya yrkeskategorier, och en arbetsmarknad/civilsamhälle som kräver individer som är multikompetenta, entreprenöriella och självförverkligande.

Fullsatt lokal på Passionistas seminarium

Digitaliseringen gör att 2,5 miljoner svenska jobb är i riskzonen – samtidigt ges möjlighet för nya yrkeskategorier, arbetstillfällen och innovationer. Traditionella yrken slås ihop och framtidens arbetsmarknad kommer kräva individer som är multikompetenta, entreprenöriella och självförverkligande. 

Framtidens generationer drivs av meningsfullhet och att göra skillnad i världen, snarare än ekonomisk lönsamhet. Det är människor som föds in i en digital verklighet och kravet på teknisk kompetens är en självklar förutsättning.

Konceptet Passionista bygger på att uppmuntra unga människor att använda sin passion som drivkraft för att skapa nya innovations- och yrkesområden, samt se de möjligheter som teknik och digitalisering ger.

Vår fullmatade panel diskuterde aktuella samhällsutmaningar, hur du framtidssäkrar din verksamhet samt hur du möjliggör för Passionistas i din verksamhet, och på så vis också tillgodoser framtida generationers kapaciteter!

Vi förstår att det kliar i dina fingrar just nu. Starta ett projekt tillsammans med oss!

Fortfarande vaken?
Kontakta oss så hittar vi på nåt kul.

God morgon snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?

God dag solstråle.
Hur kan vi hjälpa dig?

God kväll snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?