SKAPAS Innovationspris – Riksfinal i Stockholm

I maj 2015 stod vi som stolta mottagare av SKAPAS Innovationspris i Norrbotten för vårt Metodverktyg för effektiva möten. I början av november åkte vi ner till Stockholm för att tävla i riksfinalen.

Med två intensiva heldagar i huvudstaden som innefattade mässa, gala och pitch, och självklart mängder med förberedelser.

Den stora dagen började med prisutdelning till alla länsvinnare på stora scenen på Eget Företagsmässan i Älvsjö. Därefter var det dags att pitcha vår idé på nästa scen för en jury bestående av några av Sveriges vassaste uppfinnare. Till kvällen väntade den glamorösa galan i Victoriahallen där även prisutdelningen ägde rum.

Efter en fantastisk mässa och gala blev det inget pris till oss men vi är sjukt glada, nöjda och stolta ändå. Att få representera Norrbotten i en av Sveriges mest prestigefyllda tävling med stenhård konkurrens av kommande världsförbättrare och potentiella nobelpristagare har varit en ära och en enorm inspiration.

Vi gasar på, mer peppade än någonsin. Under december påbörjar vi fas 2 i produktutvecklingen och har nu börjat titta på en ny box och nya material.

Vi förstår att det kliar i dina fingrar just nu. Starta ett projekt tillsammans med oss!

Fortfarande vaken?
Kontakta oss så hittar vi på nåt kul.

God morgon snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?

God dag solstråle.
Hur kan vi hjälpa dig?

God kväll snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?