VI BYGGER EN NY VÄRLD AV KREATIVT TÄNKANDE

2016 var ett fantastiskt roligt och händelserikt år i SIGMARs liv. Vi fick projektleda Tärnabys nya Aktivitetshus, vi tillträdde som Go Business nya Flexledare, vi arbetade med ett deltagarstyrt designkoncept tillsammans med Sparbankens kunder, vi blev utvalda som deltagare i mentorskapsprogram för Norrbottens framtida ledare och vi blev nominerade till årets nya entreprenör i Piteå – för att nämna några av höjdpunkterna. Under 7 veckor fick vi även äran att ha designstudenten och den skickliga illustratören Martina Lundgren som praktikant hos oss.

När vi nu kliver in i 2017 är det med en helt ny lyster och ny kostym. Förutom att SIGMAR fyller 2 år trappar vi även upp till det vi kallar version 2.0. Vi sadlar om och byter till en aktiebaserad bolagsform, vi anställer vår första medarbetare och vi flyttar till nya lokaler.

 

 

Vi brukar säga att han är den saknade pusselbiten vi inte visste att vi saknade förrän vi hittade honom. Vår nya SIGMARian Sebastian Brännvall är en strategisk problemlösare som brinner för att skapa design som gör skillnad. Han har en bländande känsla för att sätta fingret på den unika detaljen i varje case, samtidigt som han är en lyhörd projektledare som ser till gruppens unika kompetenser för att hitta bästa tänkbara synergieffekter.

Vi blir nu en bländande symbios av tre unikt kreativa designhjärnor som tillsammans skapar projekt och koncept för ett mer hållbart och inkluderande samhälle. Sebastian tillför en ny nivå av strategiskt tänkande, en hissnande hög kreativ höjd och tillsammans tar vi vår långsiktigt genomarbetade design till helt nya divisioner.

Här närmast väntar intensiva dagar med renovering och flytt till vår nya adress på Smedjegatan. Med eget skyltfönster kommer vi vara synliga för omvärlden med A-läge i Norrbottens residensstad Luleå. Som alltid finns det rykande nybryggt kaffe och välfyllda lakritsskålar och vi älskar besök ^_^.

Väl mött!
Fridens liljor.

Vi förstår att det kliar i dina fingrar just nu. Starta ett projekt tillsammans med oss!

Fortfarande vaken?
Kontakta oss så hittar vi på nåt kul.

God morgon snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?

God dag solstråle.
Hur kan vi hjälpa dig?

God kväll snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?