Vi växlar upp!

Vi förstärker vårt team med ytterligare en rekrytering. Under augusti ansluter Annhelen Rönnberg till oss som strategisk projektledare. Annhelen bär med sig specialistkompetens inom varumärkesbyggande, normkreativ affärskommunikation, event- och möteskoncept samt projektledning.

Hon kommer närmast från Swedish Lapland Visitors Board där hon arbetat med strategisk affärskommunikation och projektledning inom den regionala besöksnäringen.

”Jag känner mig otroligt glad att vara en del av Sigmarteamet där vi tillsammans med våra kunder får utveckla människor och företag genom medskapande, inkluderande processer som gör gott och gör skillnad ute i samhället.”

Samtidigt som vi rekryterar en strategisk projektledare går Marina Eriksson in som delägare och vd, hon har under det senaste året arbetat som affärsutvecklare hos oss.

”Vi har en riktigt spännande höst framför oss och jag är glad över förtroendet de övriga delägarna gett mig. Att kliva in som vd på ett företag som Sigmar, med en härlig kultur och nyskapande arbetssätt och tillsammans med mina kollegor utveckla bolaget vidare känns helrätt.”

I samband med nyrekryteringen flyttar vi även till nya lokaler uppe på Shopping i centrala Luleå. Från 1 september huserar vi på T22, ett coworkingkontor där företag, frilansare, startups och andra digitala aktörer verkar och samverkar. För oss möjliggör flytten nya kreativa samarbeten och kunskapsutbyten tillsammans med de företag som finns på plats.

Vi förstår att det kliar i dina fingrar just nu. Starta ett projekt tillsammans med oss!

Fortfarande vaken?
Kontakta oss så hittar vi på nåt kul.

God morgon snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?

God dag solstråle.
Hur kan vi hjälpa dig?

God kväll snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?