What’s up

Våren har varit en vrålproduktiv period med många spännande uppstarter, avrundningar och initierade samarbeten. Bland annat har vi sytt ihop och presenterat det gedigna projektet med Tärnabys nya Mötesplats.

SIGMAR har spenderat ett antal intensiva och intressanta dagar på resande fot i bland annat Riddarhyttan, Stockholm, Uppsala och Göteborg. Med allt från konferenser, jobbmöten och inspirationsboosting. Vårens investerade kreationstimmar har genererat i en rad nya spännande samarbeten och projektidéer. Vi avvaktar med spänning med att få release dessa här.

SIGMAR-sommaren 2016 kommer se ut på följande sätt – ena halvan (läs Signe) har spenderat junimånad i ”Hotlanta” Georgia, USA. Solbränd som en nygrillad majskyckling har hon nu återvänt till vikingaland sprudlande och fullproppad med idéer. Här närmast väntar en period med intensivt produktionsarbete vilket passar handen i handsken för vår kära SIG-ne. Andra halvan (Wein-MAR) tar sig några dagar med hängmattehäng och ett mer lågintensivt mysjobbande innan vi är tillbaka med full styrka inför ett tokspännande jobb med start 18 juli. (!!!) :-D

Stay in touch för mer info

Glad sommar från oss på SIGMAR!

Vi förstår att det kliar i dina fingrar just nu. Starta ett projekt tillsammans med oss!

Fortfarande vaken?
Kontakta oss så hittar vi på nåt kul.

God morgon snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?

God dag solstråle.
Hur kan vi hjälpa dig?

God kväll snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?