Workshop i Ystad med Svenska Centrumutvecklare

I mitten på oktober bar det iväg på långväga uppdrag, rätt och slätt genom hela Sverige. Föreningen Sveriges Centrumutvecklare anordnade sin höstkonferens i Ystad och ville genomföra en resultatinriktad workshop.

Resan må ha varit lång, men att sedan boendet var beläget på Ystad Saltsjöbad och Spa gjorde det hela ganska enkelt. Ett fantastiskt härligt gäng centrumutvecklare samt dess tillhörande styrelse tog emot oss till lunch under torsdagen. Vi kastades raskt in i dagens konferensschema som bland annat innehöll öl-provning, besök på Köpingsbergs champagnegård, fritt hopp och lek i SPA’t, samt en 3-rätters middag.

Under fredagsmorgonen fick vi även nöjet att lyssna till ett inspirerande föredrag av representanter från sökmotormarknadsförarna JAJJA Communications. Med konkreta tips och tänkbara frågeställningar kring vikten att ha en googlevänlig webbsida.

Till workshopen hade vi förberett en effektiv övning som bygger på att tänka motsatta frågeställningar. Workshopens material som resultat har sammanställts och återkopplats.

Kort förklaring om SCU:

Den rikstäckande föreningen Sveriges Centrumutvecklare samlar ett nätverk av de yrkesverksamma inom centrumutveckling i Sverige. Med närmare 150 medlemmar som innefattar yrkestitlar såsom affärsutvecklare, centrumledare, stadskärneledare och centrumchef nyttjar varandras kunskap, erfarenheter och råd i det rikstäckande nätverket.

Vi förstår att det kliar i dina fingrar just nu. Starta ett projekt tillsammans med oss!

Fortfarande vaken?
Kontakta oss så hittar vi på nåt kul.

God morgon snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?

God dag solstråle.
Hur kan vi hjälpa dig?

God kväll snygging.
Hur kan vi hjälpa dig?